Kontakt oss

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å legge inn din bestilling. Send oss en e-post eller ring oss.

Vær oppmerksom på at hvis taket, gulvet eller veggene i rommet er betydelig ute av lodd (mer enn 1-1,5 cm), er det lurt å rette opp dette med foringer eller sokler, som vist i målevideoen. Deretter bør nøyaktige målinger tas når eventuell justering er utført.

Skyvedører fraktes spesialtilpasset i bil eller henger uten emballering! Dette er en del av vårt miljøarbeid. Amiga System leverer derfor dører med små klosser (strø) under dørene for å unngå riper og skader når dørene plasseres på leveringsadressen før kunden tar dem inn.

  • Frakten leveres rett utenfor inngangsdøren til boligen eller blokken, og dørene bæres ikke opp eller ned trapper, inkludert utvendige trapper. Hvis det er trapper eller en avstand som må overvinnes for å levere garderoben, må kjøper selv ta hånd om dette.
  • Hvis kunden ikke er til stede ved levering, er kunden ansvarlig for eventuelle skader eller værrelaterte skader hvis varene blir stående utenfor. Kunden må selv kontrollere at det ikke er skader ved levering, og ingen rett til reklamasjon for skader vil gjelde hvis ingen mottar og kvitterer for leveransen.

Vanlig angrefrist gjelder ikke for skreddersydde og måltilpassede garderobeløsninger fra Amiga. Det er svært viktig at kunden setter seg inn i hvordan man måler nisjen der skyvedørene skal monteres (se video).

Kjøp fra en spesialist!

Vi i Amiga Garderoben er her for å hjelpe deg. Send oss ditt telefonnummer i skjemaet nedenfor, så ringer en av våre rådgivere deg. Husk at vi også tilbyr finansieringsordning gjennom SVEA, som gir deg muligheten til finansiering og sikrer at betalingen ikke skjer før leveransen er gjennomført. Leveringstiden er normalt 2-3 uker fra bestillingsdato.

Dersom du ønsker alternative dører eller innredningsløsninger, er du velkommen til å ta kontakt for rådgivning. Amiga Garderoben produserer en rekke varianter og skreddersyr etter kundens ønsker. Vi samarbeider tett med interiørdesignere og arkitekter, og vi kan gjerne anbefale kontaktpersoner i ditt distrikt om det er ønskelig.t?