OPPMÅLING

Her viser vi deg hvordan du måler der hvor skyvedørene skal monteres.

MONTERING

I videoen viser vi hvordan du monterer garderoben.

Dokumentasjon

FDV og montering

Våre De Luxe S751, Classic 753 og S-1500 skyvedører er FDV-dokumenterte.

Amiga System er Miljøfyrtårn-sertifisert

Vi er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling.  

Se sertifikat her (pdf)

 

At man kan dokumentere rutiner, fremvise statistikk og miljøregnskap har blitt en helt naturlig del av det å drive en konkurransedyktig og fremtidsrettet virksomhet.

Vi har gjennom Grønt Ansvar og tatt vår del av ansvaret!

Se avfallsrapport for 2020 fra Grønt Ansvar (pdf).

Vi bruker også 100% fornybar energi fra NorgesEnergi AS (pdf).

StartBANK er et felles leverandørregister for bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen (BAE). StartBANK ble etablert etter et initiativ fra Byggenæringens Landsforening (BNL), med utgangspunkt i prosjektet ”Seriøsitet i byggenæringen”. Formålet med StartBANK er å bidra til at det benyttes seriøse leverandører i bygg- og anleggsnæringen, og at aktørene dermed kan konkurrere på like vilkår. StartBANK driftes av Achilles Systems AS, på vegne av BNL.

Se info om StartBANK (pdf)

[table id=1 /]

Amiga System produserer garderober og skyvedørsløsninger med elementer fra den tyske kvalitetsleverandøren RAUMPLUS. Selskapet er verdens største produsent av skyvedørssystemerog har vært i markedet i 35 år. Det er 10 års garanti på Ramplus sine produkter.

 

RAUMPLUS kan vise til en rekke priser og utmerkelser for sine produkter (pdf).

Produktfordeler ved Ramplus (pdf).

 

NORSCAN leverer norskproduserte kurvsystemer med 30 års garanti. Alle våre garderobeløsninger leveres med kurvsystemer fra markedslederen NORSCAN.